Povestea noastra este despre intoarcerea la simplitate, la natural, la smerenie si la bucuria de a gasi frumusetea in fiecare bucata din lemn sau din piatra.

Acestea sunt unice, iar pe acestea nu noi le-am facut! Avem insa privilegiul de a le descoperi, de a le pune in valoare si de a imparti aceasta bucurie cu dumneavoastra.

Folosim preponderent tehnici manuale de prelucrare, intr-un dialog cu materialele naturale, cautand simplitatea si armonia.

Am ales sa folosim pigmenti atat de ecologici incat sunt chiar comestibili, iar protectia lemnului se face de obicei cu ceara de albine, aplicata la cald, printr-un procedeu propriu sau cu ulei de in.

Pretuim si lucrurile cu un trecut si impreuna le gasim un viitor; indiferent ca vorbim despre mobilier din lemn, obiecte de arta sau decorative, piatra veche, piatra cioplita pentru zidarie,olana, caramida recuperata sau lemn vechi.

Reconditionarea acestora, este o operatiune plina de neprevazut, avand un real beneficiu in protectia mediului si in decorarea spatiului pe care il numim; acasa.

Ne straduim ca in caminele noastre si chiar casele pe care le construim sa fie o parte din natura, expresie a unui intreg; simplu, autentic, armonios, ca o sarbatoare a vietii si a Lui Dumnezeu.